top of page

Je k nám ve-s-mír přátelský ?


Albert Einstein má podle mě i ostatních pro nás nesmírný odkaz a to nejen pro fyziku, astrofyziku a matematiku ale i pro život.


Albert Einstein nás vybízí k tomu, aby si každý z nás odpověděl na otázku, zda je k nám vesmír přátelský.


Tato zdánlivě triviální otázka má v sobě nesmírný význam pro každého z nás.


Pojďme si tedy společně zkusit odpovědět na tuto otázku a pojďme se podívat na všechny její důsledky.


Tvá odpověď je pro tebe důležitá, prozkoumej ji pořádně a podrob ji zkouškám


Je k nám vesmír přátelský ?


Možná odpověď: NE


V případě odpovědi NE, není toho co moc řešit, jste plný strachu, nevěříte lidem, všeho se bojíte, věříte na různá spiknutí, bojíte se změny, (většinou používáte spojení strašně se mi to líbilo či jiná slovní spojení kde si neuvědomujete jejich význam)


možné důsledky odpovědi NE: nevíra v Boha či vyšší sílu, frustrace, nespavost, sebe-ničení, závislosti, agresivita, antidepresiva, apod.


Odpověď NE můžete kdykoli (máte svobodnou vůli ) zkusit zaměnit za ANO a pocítit aspoň na okamžik účinky této odpovědi, popř. tohoto přesvědčení


Možná odpověď: ANO

V případě odpovědi ANO se celá situace stane zajímavější. Důsledek odpovědi ANO je nesmírný (slovo nesmírný si vykládám jako, že neuděláš příměr - přirovnání, něco více než obrovského ...)


V případě, že vesmír je k nám přátelský, uznáváš vyšší sílu (místo slova vyšší sílu je možné použít např. i slovo Bůh, vesmír, láska, atd.), která to s námi myslí dobře. V každém okamžiku se musíš cítit v bezpečí, s důvěrou ve vesmír a že to dobře dopadne


jde mimo tebe jakýkoli pocit ohrožení, popř. pokud jsi vědom různých strachů, spiknutích (ovládání našich myslím, udržování ve strachu a nevědomostech, chemtrails, ...) tak stejně si uvědomuješ, že vesmír je k nám přátelský to znamená, že nad tím vším např. se směje vyšší síla (Bůh, Láska, ...) a ta to s námi myslí stále dobře a ikdyž se nám děje něco co se nám nelíbí a někde uvnitř přesto věříme na vyšší sílu, která má pro nás přátelské řešení i této situace, tak i v tomto případě zůstáváš klidný, vědom si toho, že to dobře dopadne.


možné důsledky odpovědi ANO: víra v dobrou, láskyplnost, respekt ostatních i s jiným názorem, spolehnutí na vyšší sílu i přes války, spiknutí a chemtrails nad tím vším je vyšší síla, která to myslí dobře a vyřeší to k dobru všech.


důsledky odpovědi ANO jdou mnohem dál než si umíme představit, společně o nich můžeme diskutovat a některé z nich objevit na společných setkáních.



Co na to třeba slavné osobnosti ?


Charlie Chaplin - a teď už vím i to, že ikdyž se hvězdy srazí, vzniknou nové světy


John Lenon - nakonec to všechno dobře dopadne, a pokud to dobře nedopadlo - ještě to není konec


William Butler

Našlapuj měkce, neboť šlapeš po mých snech.


Možná odpověď: Nevím nejsem si jistý, ale proč bych si vybíral NE, když si můžu vybrat stejně tak odpověď ANO, a ta bude pro mě určitě z logického hlediska přínosnější.


~ kéž si uvědomíš, že tato myšlenka promění svět v Nebe ~




Featured Posts
Recent Posts
bottom of page